У Запоріжжі затримали дівчину з великою кількістю зіп-пакетів амфетаміну – фото

Вчора, 9 квітня, правоохоронці отримали наводку, що біля одного з під’їздів, який знаходиться на пр. Маяковського Вознесенівського району, жінка розповсюджує наркотики. На місце події виїхали оперативники.

Вони затримали дівчину 2000 року народження. Також був виявлений автомобіль «Деу», в якому знаходилися троє чоловіків, 1987, 1988 та 1973 року народження. Перевіряється ймовірність їх причетності до злочину, повідомляє пресслужба ГУНП.

Під час обшуку в сумці фігурантки, а також салоні транспортного засобу виявлено зіп-пакети, в яких знаходився амфетамін. Це має підтвердити експертиза.


Того ж дня проводився обшук за місцем проживання підозрюваної, де виявили психотропну речовину (ймовірно). Її затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Сообщение У Запоріжжі затримали дівчину з великою кількістю зіп-пакетів амфетаміну – фото появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-zatrimali-divchinu-z-velikoju-kilkistju-zip-paketiv-amfetaminu-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top