З резервного фонду Запорізької області на боротьбу з коронавірусом виділять понад 1 млн.грн

Під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій разом зі штабом по боротьбі з коронавірусом під керівництвом голови облдержадміністрації Віталія Туринка, було прийнято рішення про виділення додаткових коштів на боротьбу з коронавірусом.

За словами головного санітарного лікаря Запорізької області Романа Терехова за допомогою нового обладнання в лабораторного центру з’явилася можливість робити більше тестів. Виникає ймовірність, що хворих будуть виявляти більше. Також потрібні додаткові кошти на дезінфекцію приміщення, після відвідувань хворих, повідомляється на сайті Запорізької облдержадміністрації.

Витрати на придбання дезінфекційних засобів та засобів індивідуального захисту (захисних масок, рукавичок, окулярів, спецодягу, тощо) для медперсоналу в бюджеті не передбачені. Тому запропоновано направити з резервного фонду області 1 млн 500 грн на покриття цих витрат.

Таким чином, обласний лабораторний центр МОЗ отримає додаткові кошти.

Нагадаємо, на сьогодні в області В області отримано позитивних результатів на Covid-19 – 89, в Запоріжжі –  43.

Сообщение З резервного фонду Запорізької області на боротьбу з коронавірусом виділять понад 1 млн.грн появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/z-rezervnogo-fondu-zaporizkoi-oblasti-na-borotbu-z-koronavirusom-vidiljat-ponad-1-mln-grn.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top