Українські науковці, лікарі та винахідники об’єдналися для боротьби з коронавірусом

Об’єднати інженерів, лікарів та тих, хто має можливість і бажання виготовляти необхідні для медичної системи товари, вирішили українські розробники. У підсумку — розгорнули у мережі цілу платформу Yak.Today. Відвідавши сайт інженер може розмістити на ньому власні напрацювання, а лікар – окреслити свої потреби. Далі за справу беруться волонтери, які і займаються виробництвом за наданими інструкціями та кресленнями. При цьому кожна з доданих до платформи інструкцій проходить погодження з лікарями. Так автори платформи намагаються уникнути потенційно небезпечних розробок.

Наразі команда розробників працює над популяризацією платформи, аби об’єднати якомога більше лікарів, інженерів та волонтерів. Шукають партнерів і у Запорізькій області. Тож якщо ви маєте можливість і бажання – відвідайте сайт проекту та дізнайтеся, як долучитися до ініціативи.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/ukrainski-naukovci-likari-ta-vinahidniki-ob-iednalisja-dlja-borotbi-z-koronavirusom/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ukrainski-naukovci-likari-ta-vinahidniki-ob-iednalisja-dlja-borotbi-z-koronavirusom

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top