Рятувальники до професійного свята отримали у подарунок унікальне авто

Спецавтомобіль поповнив автопарк пожежно-рятувальної частини №29, яка обслуговує 3 металургійні підприємства Запоріжжя. Такий подарунок до професійного свята всіх пожежних частина отримала від комбінату «Запоріжсталь». Цей автомобіль може перевозити 5 тон води та 500 літрів піноутворювача, що в 3 рази більше, ніж на інших машинах, що стоять на озброєнні в частині. Сучасні насоси, якими оснащений автомобіль, дозволяють подавати воду на висоту більше 30-ти метрів, а їх продуктивність досягає 60-ти літрів в секунду. Також машина обладнана набором рятувального обладнання.

До свята рятувальники також отримали грамоти та грошові премії. Кажуть: завдяки підтримці від комбінату «Запоріжсталь» мають змогу щоразу підвищувати якість своєї роботи. Рятувальники зізнаються: до роботи готові завжди. А найбільше свято для них – коли нічого не горить і люди у безпеці.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/rjatuvalniki-do-profesijnogo-svjata-otrimali-u-podarunok-unikalne-avto/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rjatuvalniki-do-profesijnogo-svjata-otrimali-u-podarunok-unikalne-avto

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top