У мелітопольському зоопарку розповіли, як почуваються тигренята, яких покинула мама – відео

Раніше повідомляли, що в мелітопольському зоопарку у молодої пари амурських тигрів народилося двоє дитинчат – хлопчик і дівчинка. Проте мама малюків жодного разу навіть не підійшла до них. Піклуватися про тигренят почали робітники зоопарку.

Нещодавно на сторінці зоопарку в інстаграмі працівники розповіли, як почуваються тигренята та опублікували відео годування.

Дитинчата вже розплющили очі та почали гострити свої кігті:

«Нічне годування плавно перейшло в ранкове. За 16 днів наші тигренята помітно підросли, набрали вагу, розплющтли очі. Навчилися точити свої гострі кігтики (причому, їм все одно про кого). Продовжуємо рости…» – йдеться в повідомленні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ночное кормление плавно перешло в утреннее. За 16 дней наши тигрята заметно подросли, набрали вес, открыли глазки. Научились точить свои острые коготочки ( причём, им все равно об кого). Продолжаем расти… #zooparkstrausug #strausug #zooparkmelitopol #отдых#выходные#каникулы#зоопарк#мелитополь# страусиная ферма#тигрята#малышня#тигрятабезмамы#новостидня#кормлениемалышей

Публикация от Зоопарк “Страус-ЮГ” (@zoopark_strausug) 24 Апр 2020 в 10:50 PDT

Сообщение У мелітопольському зоопарку розповіли, як почуваються тигренята, яких покинула мама – відео появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-melitopolskomu-zooparku-rozpovili-jak-pochuvajutsja-tigrenjata-jakih-pokinula-mama-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top