Ми бачимо чітке розмежування між людьми, які до глибини власної кишені допомагають країні та тими, хто стали коронавірусними мародерами і заробляють на трагедії, – Ігор Артюшенко

«Хто допомагає країні переживати епідемію», – одна з тем, яку обговорили в ефірі телеканалу «Прямий».

Народний депутат восьмого скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Ігор Артюшенко порівняв нинішню ситуацію з допомогою військовим у 2014-2015х роках.

– Як і в питаннях допомоги військовим у 2014-2015 роках, бачимо чітке розмежування між людьми, які до глибини власної кишені допомагають країні, забезпечують лікарні й медичних працівників необхідним з одного боку та тими, хто стали коронавірусними мародерами і заробляють на трагедії – з іншого, –  сказав політик.

Ігор Артюшенко навів приклад допомоги, яку надає Фонд Петра Порошенка та компанія ROSHEN по всій країні.

–  Для прикладу у черговий раз наведу дані щодо наданої благодійної допомоги від Фонду Порошенка та компанії Рошен, які є у публічному доступі.

– більше 300 000 одноразових масок;
– 130 000 захисних костюмів;
– 3 000 пульсоксиметрів «MEDICARE» FPX-034;
– 10 000 медичних захисних окулярів Foshan COXO;
– куплено і відремонтовано 35 апаратів ШВЛ та запчастини для 12 ШВЛ;
– 10 рентген апаратів;
– 5 моніторів пацієнта М50;
– 20 ларінгоскопів Macintosh для дорослих;
– 5 шприцевих насосів Medifusion, DS-3000;
– 5 відсмоктувачів хірургічних NOVELA, – озвучив парламентар.

Повна версія ефіру:

Сообщение Ми бачимо чітке розмежування між людьми, які до глибини власної кишені допомагають країні та тими, хто стали коронавірусними мародерами і заробляють на трагедії, – Ігор Артюшенко появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/mi-bachimo-chitke-rozmezhuvannja-mizh-ljudmi-jaki-do-glibini-vlasnoi-kisheni-dopomagajut-kraini-ta-timi-hto-stali-koronavirusnimi-maroderami-i-zarobljajut-na-tragedii-igor-artjushenko.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top