Як запорізький футбол виходить з карантину

Для того, щоб чекати було веселіше, Павло М’ягков, наприклад, змінив імідж. Тепер захисник “Металурга” серйозно конкурує з Богданом Петриченком за звання головного блондина команди.

Ще один захисник команди Євген Сухіна теж оновив зачіску, але головний плюс карантину для молодого батька це – час, проведений з донькою. Востаннє офіційні матчі “Металург” проводив у листопаді минулого року. Ще на дві місяці відтермінував старт Першої ліги карантин. Затягування з відновленням чемпіонату могло призвести до паузи майже на рік. Єдиний плюс для футболістів “Металурга” у цьому – повноцінно зігратися та зрозуміти філософію нового тренерського штабу на чолі з Олексієм Годіним.

Новий тренерський штаб “Металурга” було сформовано незадовго до завершення першої частини чемпіонату. Окрім Олексія Годіна до нього ввійшли Андрій Зубченко та Сергій Ковальов. Тренувальний процес кардинально змінився, – кажуть футболісти.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-zaporizkij-futbol-vihodit-z-karantinu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-zaporizkij-futbol-vihodit-z-karantinu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top