В центрі Запоріжжя СБУ провела операцію по затриманню наркодилерів

До складу групи входило 7 мешканців обласного центру, у тому числі раніше судимі за аналогічні злочини. Партії метамфітаміну ділки замовляли у постачальників через інтернет. Накопичували та готували «товар» до перепродажу у помешканні організатора групи. Психотропи збували через мережу дилерів, а також через систему закладок.

За оперативною інформацію, щомісяця зловмисники реалізовували до 2 кілограмів метамфітаміну на понад 2 мільйони гривень за тіньовими розцінками.

Організатора угруповання правоохоронці затримали на автостанції в обласному центрі під час зустрічі із черговим клієнтом. У ході 7 одночасних обшуків за місцями проживання та в автомобілях наркоділків вилучено ще 300 грамів психотропів, кілограм марихуани та інші докази протиправної діяльності групи.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 307 (незаконне виготовлення, зберігання та перевезення психотропних речовин з метою збуту, за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності інших членів угруповання.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/v-centri-zaporizhzhja-sbu-provela-operaciju-po-zatrimannju-narkodileriv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=v-centri-zaporizhzhja-sbu-provela-operaciju-po-zatrimannju-narkodileriv

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top