У Запоріжжі привітали медиків з їх професійним святом

Робота у режимі 24/7, сотні дзвінків на добу та швидке реагування. У таких умовах працюють медики обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Тут приймають виклики “швидкої” зі всієї області. В одній зміні — близько 20 працівників. Всі диспетчери мають медичну освіту, тож можуть надати своєчасну консультацію та дистанційно допомоги людині до приїзду швидкої. Загалом, за добу приймають близько двох тисяч викликів.

Сьогодні до оперативно-диспетчерського центру приїхав перший заступник голови Запорізької облради Єгор Семенков. Відзначає, що це чи єдина подібна установа в Україні, яка обслуговує всю область. Є й проблеми, зокрема, нові умови роботи після запровадження реформи вторинної ланки медицини. Після спілкування Єгор Семенков привітав працівників центру з Днем медичного працівника, який вони відзначатимуть вже цієї неділі. Вручив відзнаки та нагороди. Директор центру Костянтин Малашенко отримав від обласної влади орден за заслуги перед Запорізьким краєм.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-privitali-medikiv-z-ih-profesijnim-svjatom/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizhzhi-privitali-medikiv-z-ih-profesijnim-svjatom

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top