Президент є недоторканим: Зеленського не оштрафували за порушення

Сьогодні, 19 червня, Хмельницький міськрайонний суд мав розглянути питання щодо адміністративного порушення президентом Володимир Зеленським. Феміда була на боці очільника країни.

В п’ятницю в Хмельницькому суддя розглядав адмінпротокол, який склала поліція на Володимира Зеленського за порушення карантину та відвідування кав’ярні, повідомляє «Громадське».

Стало відомо, що президента поки не штрафуватимуть. Суддя призупинив провадження і звернувся до Верховного суду для розтлумачення, чи можна голову держави притягувати до адміністративної відповідальності, адже згідно з Конституцією президент є недоторканим.

Нагадаємо, на початку червня президент з офіційним візитом прибув до Хмельницька. Там він відвідав одне з місцевих кафе разом з керівником ОП Андрієм Єрмаком, його першим заступником Сергієм Трофімовим, головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком, головою Хмельницької обласної держадміністрації Дмитром Габінетом та хмельницьким головою Олександром Симчишиним.

В мережі з’явилося фото, де вся компанія сидить в приміщенні без масок, дотримання дистанції. До того ж, на той час дозволено було лише роботу кафе на літніх майданчиках.

Сообщение Президент є недоторканим: Зеленського не оштрафували за порушення появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/prezident-ie-nedotorkanim-zelenskogo-ne-oshtrafuvali-za-porushennja.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top