Спростовано інформацію щодо самогубства чоловіка, який на Запоріжжі порізав свого 2-річного сина

Вчора, 18 червня, ми повідомляли, що з’явилася інформація про самогубство чоловіка, який в Новомиколаївці порізав свого сина. Однак факт виявився недостовірним.

Керівник Вільнянської установи виконання покарань №11 журналістам «061» розповів, що до СІЗО підозрюваного доставили з численними травмами та забоями. У нього почалися судоми. Йому робили штучне дихання, намагалися реанімувати, проте він помер. Медики констатували смерть. Тіло направили на судмедекспертизу.


В пресслужбі ГУНП відмовляються коментувати ситуацію, лише підтвердили факт смерті.

Нагадаємо, трагедія трапилася 16 червня в Новомиколаївці. Чоловік після сварки зі співмешканкою, поранив ножем їх спільного 2-річного сина. Після чого зник з місця події. Перелякана мати зателефонувала в поліцію, копи аби не гаяти час, негайно доставили малюка до лікарні. Він знаходиться в реанімації.

Сообщение Спростовано інформацію щодо самогубства чоловіка, який на Запоріжжі порізав свого 2-річного сина появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/sprostovano-informaciju-shhodo-samogubstva-cholovika-jakij-na-zaporizhzhi-porizav-svogo-2-richnogo-sina.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top