#Дякуємомедикам: Фонд Ріната Ахметова закликає усіх українців приєднатися до флешмобу

Акція стане продовженням спецпроєкту #Дякуємомедикам, який Фонд з каналом «Україна» проводили в травні. Тоді були зібрані, показані й опубліковані професійні історії лікарів і медсестер, залучених до боротьби з коронавірусом. Новий флешмоб стосується всіх медиків без винятку. Адже у кожної людини в житті є лікар, який став особистим ангелом-хоронителем або врятував когось із близьких. Фонд Ріната Ахметова закликає записати відео з подякою конкретному лікареві за допомогу або порятунок, назвавши його ім’я та місце роботи і розмістити в соцмережах з хештегом #Дякуємомедикам.

Першими до флешмобу приєднаються амбасадори Фонду, ведучі телеканалу «Україна» та просто відомі всій країні люди – Олег Панюта, Ігор Пупков, Марина Кухар, Анна Панова. На старті акції телеканал «Україна» зніме та почне показувати в ефірі ролики, в яких зірки закликатимуть усіх дякувати лікарям.

На підтримку флешмобу 20 червня команда ФК «Шахтар» перед матчем з ФК «Олександрія» вийде на розминку в футболках із написом «Дякуємомедикам».

Источник: https://tv5.zp.ua/news/djakuiemomedikam-fond-rinata-ahmetova-zaklikaie-usih-ukrainciv-priiednatisja-do-fleshmobu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=djakuiemomedikam-fond-rinata-ahmetova-zaklikaie-usih-ukrainciv-priiednatisja-do-fleshmobu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top