У той час, коли в країні діяв жорсткий карантин, Медведчук та Коломойський літали приватними рейсами – ЗМІ

Журналістам «Схем» вдалося з’ясувати, що під час жорсткого карантину, коли були закриті кордони, міжобласне сполучення, аеропорти й т.і., деяким громадянам таки вдавалося уникнути обмеження. Наприклад, нардеп від «ОПЗЖ», кум Володимира Путіна Віктор Медведчук, олігарх Ігор Коломойський та його друзі, без перепон користувалися послугами деяких авіакомпаній, щоб відпочити чи вирішити свої справи. 

У 100 км від міста Ужгороду, у селищі Жденієво знаходиться дача політика, яка оформлена на Оксану Марченко (дружина). Місцеві мешканці стверджують, що регулярно бачили тут власника помешкання разом з сім’єю, коли в Україні діяв жорсткий карантин. Нагадаємо, на той час внутрішнє авіасполучення було закрите.

В коментарях журналістам Медведчук розповів, що не вбачає ніяких порушень зі свого боку, адже літав на пленарні сесії. Дозволи на перельоти, мовляв, отримувала компанія, яка їх здійснювала. Та на відеозйомках видно, як він прибуває до Ужгорода разом із сім’єю.

Гендиректор аеропорту «Жуляни» відповів, що перельоту Медведчука здійснювалися з дозволу Державіаслужби, яка погоджувала дозволи з СБУ.

Також зафіксовано, як у розпал карантину до аеропорту “Бориспіль” під’їжджає кортеж. Бізнес-партнер Ігоря Коломийського олігарх Геннадій Боголюбов зайшов без маски до термінала. Через 15 хвилин повітряні ворота залишає літак, який неформально належить групі “Приват”. Він прибув до Дніпра. Послугами літака користувався й сам Коломойський.

Сообщение У той час, коли в країні діяв жорсткий карантин, Медведчук та Коломойський літали приватними рейсами – ЗМІ появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-toj-chas-koli-v-kraini-dijav-zhorstkij-karantin-medvedchuk-ta-kolomojskij-litali-privatnimi-rejsami-zmi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top