Чиновники планують значно збільшити штрафи за відсутність маски в публічних місцях

Ми щодня публікуємо статистику поширення коронавірусу з офіційних джерел. Останні декілька тижнів різко збільшилися кількість виявлення нових випадків Covid-19. У зв’язку з цим Кабмін пропонує значно збільшити штрафи за відсутність маски на обличчі в публічних місцях.

Сьогодні, 1 червня, на засіданні Кабмін виніс пропозицію посилити адміністративну відповідальність власників громадських установ, закладів, перевізників (фізичних та юридичних осіб) за недотримання маскового режиму відвідувачами та пасажирами.

«Штрафи великі. Для фізичних осіб штрафи порівняно невеликі – по суті йде навіть трішки зменшення штрафів, ніж зараз передбачено загальними правилами карантину. Для юридичних осіб суми великі – від 200 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян”, – розповідає міністр юстиції Денис Малюська. 

Сообщение Чиновники планують значно збільшити штрафи за відсутність маски в публічних місцях появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/chinovniki-planujut-znachno-zbilshiti-shtrafi-za-vidsutnist-maski-v-publichnih-miscjah.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top