Очевидно, що кримінальні справи проти Порошенка, військових, волонтерів та проукраїнських громадських та політичних діячів — це політичні репресії

Очевидно, що кримінальні справи проти Порошенка, військових, волонтерів та проукраїнських громадських та політичних діячів — це політичні репресії». Про це народний депутат восьмого скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Ігор Артюшенко заявив в ефірі телеканалу «Еспресо».

– Очевидно, що кримінальні справи проти Порошенка, військових, волонтерів та проукраїнських громадських та політичних діячів — це політичні репресії. Спочатку про це говорила проукраїнська політична опозиція. Потім про це заявили лідери європейських країн, а тепер починає “сипатися” сама система. Бо жоден суддя чи слідчий не хоче повторити досвід пана Кирєєва, який вже більше 5 років переховується від правосуддя в окупованому Криму чи в Москві.

Спочатку Генеральний прокурор Рябошапка, якого аж ніяк не можна назвати прихильником Петра Порошенка, назвав кримінальні справи проти п’ятого Президента “юридичним трешем”, а тепер вже і керівник слідчої групи Олег Корецький заяв, що вони замовні, політично вмотивовані та нікчемні.

Але ми з вами вимушені спостерігати цей безперервний процес. Старі абсурді справи закриваються, а нові, також абсурдні, справи відкриваються. Тепер вже за заявою самого Ігоря Коломойського, – сказав політик.

Ігор Артюшенко озвучив наслідки, які очікують українське суспільство від такого свавілля влади.

– Але найгірше те, що розвалюються державні інституції. І ті люди, які прийдуть до влади після слуг, стикнуться з великими проблемами — їм доведеться відновлювати довіру до ДБР, до прокуратури та до самого інституту президента, – зазначив парламентар.

Очевидно, що кримінальні справи проти Порошенка, військових, волонтерів та проукраїнських громадських та політичних…

Gepostet von Ігор Артюшенко – офіційна сторінка am Freitag, 10. Juli 2020

Сообщение Очевидно, що кримінальні справи проти Порошенка, військових, волонтерів та проукраїнських громадських та політичних діячів — це політичні репресії появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/ochevidno-shho-kriminalni-spravi-proti-poroshenka-vijskovih-volonteriv-ta-proukrainskih-gromadskih-ta-politichnih-dijachiv-ce-politichni-represii.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top