У Запоріжжі чоловік відправив жінку в кому через борг за ремонт

Ця історія трапилася 10 липня в Комунарському районі міста. Ми розповідали, в одному з будинків чоловік ледь не до смерті забив свою колишню дружину. Коли ж зрозумів, що скоїв – хотів покінчити життя самогубством. Журналісти «Надзвичайних новин» дізналися подробиці того страшного інциденту.

Чоловік прийшов до своєї колишньої за грошима. Він просив повернути кошти, які витратив на ремонт квартири, де раніше вони жили разом. Через це у них вже давно конфлікт.  Під час суперечки постраждалій було нанесено 10 ударів по голові молотком. Сусіди почувши крики та дивні звуки, зрозуміли, коїться щось страшне. Тому на місце події викликали правоохоронців.

Зайшовши до помешкання копи виявили непритомну жінку, а зловмисник намагався скоїти суїцид. Його негайно відправили в лікарню, однак травми виявилися не тяжкими, тож після цього доправили до суду. Жертва зараз знаходиться в тяжкому стані в комі. Обвинувачений визнав свою провину.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 15 (Замах на вбивство), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Сообщение У Запоріжжі чоловік відправив жінку в кому через борг за ремонт появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-cholovik-vidpraviv-zhinku-v-komu-cherez-borg-za-remont.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top