Більше сотні мешканців Запорізької області потрапили до лікарень через гострі кишкові інфекції

Серед факторів передачі на ГКІ найбільша питома вага приходиться на м’ясну – 38,5%, молочну – 18,68%, рибну продукцію – 9,9%, овочі, фрукти – 8,8%, водний фактор передачі – 6,2%.

При цьому питома вага продуктів домашнього виготовлення (неправильного приготування та зберігання) склала 72,5%, узаконені ринки – 7,7%, вулична торгівля, стихійні ринки – 15,4%.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/bilshe-sotni-meshkanciv-zaporizkoi-oblasti-potrapili-likaren-cherez-gostri-kishkovi-infekcii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bilshe-sotni-meshkanciv-zaporizkoi-oblasti-potrapili-likaren-cherez-gostri-kishkovi-infekcii

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top