У найбільшому в Європі та світі господарстві стартували кизилові жнива

Готову продукцію з кизилу сьогодні вже можна побачити у кількох великих мережах супермаркетів України та еколавках. З токмацької ягоди виготовляють: джеми, компоти, соуси, пюре, пастилу, а нещодавно лінійка продуктів розширилася. З*явилися: настоянка та сублімовані дропси. Триватиме цьогоріч збір врожаю кизилу до середини вересня.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-najbilshomu-v-ievropi-ta-sviti-gospodarstvi-startuvali-kizilovi-zhniva/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-najbilshomu-v-ievropi-ta-sviti-gospodarstvi-startuvali-kizilovi-zhniva

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top