На Запоріжжі двоє озброєних чоловіків пограбували крамницю: взяли гроші, алкоголь та шоколад

Правоохоронці затримали двох озброєних чоловіків у Бердянську одразу після того, як звинувачені обікрали продовольчу крамницю неподалік.

Виявилось, що Підозрювані – мешканці Чернігівської області 45-ти та 25-ти років, які тимчасово живуть в Бердянському районі.

Про це повідомляє прес-центр ГУНП в Запорізькій області.

Поліція встановила, що підозрювані зламали грати на вікні магазину в селі Дмитрівка Бердянського району та скоїли крадіжку грошей і продовольчих товарів. Все викрадене намагалися вивезти на автомобілі «ВАЗ».

Правоохоронці завчасно мали інформацію про можливе озброєння зловмисників. Тому всю операцію по затриманню блискуче провели на освітленій ділянці дороги в декількох кілометрах від місця скоєння злочину.

Під час обшуку правоохоронці вилучили пістолет «ПМ», знаряддя яким були зламані грати та продовольчі товари. Серед товарів: цигарки, алкоголь, жуйки та шоколад.

Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Сообщение На Запоріжжі двоє озброєних чоловіків пограбували крамницю: взяли гроші, алкоголь та шоколад появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-dvoie-ozbroienih-cholovikiv-pograbuvali-kramnicju-vzjali-groshi-alkogol-ta-shokolad.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top