У Запоріжжі дівчина вистрибнула з вікна гуртожитку, бо хотіла втекти з карантину

20 серпня в гуртожитку медичного університету в одного з мешканців виявили коронавірус. Будівлю закрили на карантин. Студентів не випускали на вулицю.

Травмована дівчина родом із Мороко, звуть її Саламі. Вона хворіє на тяжку форму алергії, в неї почалося загострення хвороби. Студенти кажуть, що дівчина почала задихатися і спробувала вийти з приміщення на вулицю, бо через вхідні двері не випускали.

Декан медичного університету каже, що за дівчиною стежили лікарі та надавали усі потрібні ліки. Наразі, у дівчини діагностували компресійний перелом хребта.

View this post on Instagram

Будівлю гуртожитку зачинили на карантин через те, що у одного зі студентів виявили коронавірус і через це нікого не випускають на вулицю. Студентка приїхала з Марокко, неї важка форма алергії. У постраждалої діагностували перелам хребта, вона знаходиться у лікарні. _______

A post shared by Запорожье (@news_zp) on Sep 1, 2020 at 10:54am PDT

Сообщение У Запоріжжі дівчина вистрибнула з вікна гуртожитку, бо хотіла втекти з карантину появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-divchina-vistribnula-z-vikna-gurtozhitku-bo-hotila-vtekti-z-karantinu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top