День міста за 4 млн грн: запорізька мерія оголосила тендер на проведення святкових заходів

Запорізька мерія оголосила тендер на проведення святкових заходів на День міста та День визволення Запоріжжя. Урочистості в цьому році заплановано з 10 по 14 жовтня. Про це повідомляє «РИА – М».

Департамент культури і туризму Запорізької міськради оголосив на “Прозоро” про тендер на проведення Дня міста Запоріжжя, Покровський ярмарок, День визволення м. Запоріжжя та Військову реконструкція до 250 річчя Запоріжжя.  На ці заходи з бюджету міста планується витратити 4 мільйони гривень

Для низки святкувань планують орендувати будівлю обласної філармонії. До святкування залучать всеукраїнських зірок (їх персони будуть окремо узгоджуватися). Також запросять козаків, солістів обласної філармонії, симфонічного оркестру, ансамблю пісень і танців “Запорожці”.

Нагадаємо, у Запоріжжі 19-20 вересня в парку Металургів стартує музичний фестиваль “Khortytsia Freedom”. Цього року захід пройде в умовах адаптивного карантину. Група “ДахаБраха” виступить на фестивалі 20 вересня.

Сообщение День міста за 4 млн грн: запорізька мерія оголосила тендер на проведення святкових заходів появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/den-mista-za-4-mln-grn-zaporizka-merija-ogolosila-tender-na-provedennja-svjatkovih-zahodiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top