Як у Запоріжжі завершуються великі «сталеві» змагання

Баскетбольна команда підприємства “Запоріжсталь” довела, що їй на регіональному етапі “Metinvest steel games” рівних просто немає. І у другому матчі із “Запорізьким ливарно-механічним заводом” фаворит був очевидний. Більш досвідчений та зіграний колектив просто не залишив шансів “ЗЛМЗ”. “Запоріжсталівці” впевнено перемогли 63:22 і заслужено стали кращою командою турніру.

Тривають у межах корпоративних змагань серед підприємств групи Метінвест тенісні поєдинки. Сьогодні у запеклій боротьбі визначилися команди, які будуть боротися за призові місця. Найзапеклішим стало протистояння співробітників «Запоріжвогнетриву» та «Запорізького ливарно-механічного заводу». Обидва колективи програли «Запоріжсталі» але мали однакову кількість балів перед очною зустріччю.

В межах корпоративної олімпіади Metinvest Steel Games, відбулися змагання з гирьового спорту. Звання кращого виборювали 19 учасників, у складі чотирьох команд підприємств Метінвесту. Не знав собі рівних на турнірі представник команди «Запоріжсталі», чемпіон світу з гирьового спорту – Максим Новомлинський. Чоловік підняв гирю над головою 251 раз. Завдяки цьому отримав звання найсильнішого та як результат золоту медаль.

Все ближче розв’язка у волейбольному турнірі “Metinvest steel games”. Команда “Запоріжсталі”, яка програла дебютний матч “Запоріжвогнетриву” 1:2 за партіями, реабілітувалася у другій грі. Збірна дніпровського коксохімічного заводу не мала контраргументів на успішні атаки суперника. 25:18 і 25:12 — впевнені перемоги в обох сетах для “Запоріжсталі”. В іншому матчі “Запоріжвогнетрив” переміг “ЗЛМЗ” і скоріше за все ці дві команди і зустрінуться у головному фіналі.

У найбільш інтелектуальному виді спорту, який представлений на “Metinvest steel games”— шахах, кожен з учасників має чималий досвід за плечами. Сильна концентрація, гарна пам’ять, здібність прогнозувати та… швидкість. Все це про швидкі шахи, або як їх ще називають рапід. Перемогу на змаганнях виборювали 3 команди підприємств Метінвесту. На партію кожен з чотирьох учасників мав лише 15 хвилин.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-u-zaporizhzhi-zavershujutsja-veliki-stalevi-zmagannja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-u-zaporizhzhi-zavershujutsja-veliki-stalevi-zmagannja

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top