Авторські ковбаси, лавандовий зефір та медовий сир: чим дивували гостей запорізького фестивалю консервації

Цей рік для фестивалю найскладніший, – кажуть організатори. Адже через пандемію не приїхали учасники із Західної України. Містяни ж не скупились та охоче купували смачну продукцію упродовж усього дня.

Після завершення фестивалю кілька тонн продуктів звідси передадуть на фронт. Аби бійці також скуштували смачненького.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/avtorski-kovbasi-lavandovij-zefir-ta-medovij-sir-chim-divuvali-gostej-zaporizkogo-festivalju-konservacii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=avtorski-kovbasi-lavandovij-zefir-ta-medovij-sir-chim-divuvali-gostej-zaporizkogo-festivalju-konservacii

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top