Офіційний сайт Націполіції використали для поширення фейкової інформації

Невідомі зламали сайт Нацполіції і розігнали фейк про загибель американських військових радників на Херсонщині. Про це повідомили на офіційній сторінці Нацполіції у Facebook.

Сайт херсонської Нацполіції було зламано. На його сторінці невідомі опублікували інформацію про “загибель” військовослужбовців із США.

Низка ЗМІ поширили повідомлення, посилаючись на інформацію з сайту поліції. Одним з перших – російський сайт Vesti, який написав про загибель восьми американських військових радників. Ця інформація не відповідає дійсності.

Наразі сайт обласного управління Нацполіції не працює. Спеціалісти намагаються відновити нормальну роботу офіційних ресурсів.

На сайті Нацполіції Запорізької області неправдивих повідомлень не зафіксовано.

Нагадаємо,  у Запорізькій області поліція встановила, що зниклий з 9 вересня мешканець Бердянська був убитий. Підозрюваного вже знайшли, але досі не можуть знайти тіло вбитого. Правоохоронці шукають свідків, які могли б бачити авто жертви і підозрюваного у вбивстві.

Сообщение Офіційний сайт Націполіції використали для поширення фейкової інформації появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/oficijnij-sajt-nacipolicii-vikoristali-dlja-poshirennja-fejkovoi-informacii.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top