Запорізька область витратить на проведення місцевих виборів більше 74 млн грн

Запорізька область отримала з державного бюджету субвенцію в сумі 74 млн 607 тисяч 585 гривень на підготовку і проведення місцевих виборів 25 жовтня.

Про це повідомляє 061 з посиданням на розпорядження голови Запорізької ОДА №405 від 21 вересня.

Згідно з документом, на підготовку і проведення місцевих виборів буде витрачено 74 млн 454 тисяч 385 гривень, на виготовлення списків виборців та іменних запрошень 153 200 гривень. Найбільше на списки і запрошення витратить Запоріжжя – 64 700 гривень, найменше – Розовський та Великобілозерський район – по 500 гривень.

Крім того, Запорізька обласна рада має передбачити ще 7 млн ​​383 тисячі 415 гривень.

Місцеві вибори будуть проходити з дотриманням всіх карантинних норм. Виборчі комісії повинні бути оснащені масками, захисними екранами, антисептиками. На ділянках повинна проводитися вологе прибирання.

Нагадаємо, народний депутат та глава Запорізької організації партії “ОПЗЖ” Володимир Кальцев закликав запоріжців підтримати на майбутніх виборах діючого голову міста – Володимира Буряка. Тим самим зазначивши, що  партія не буде висувати свого кандидата в мери міста.

Сообщение Запорізька область витратить на проведення місцевих виборів більше 74 млн грн появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizka-oblast-vitratit-na-provedennja-miscevih-viboriv-bilshe-74-mln-grn.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top