Під Запорізькою міською ТВК зібралася велика черга: що відбувається

Спочатку вони здають мішки з бюлетенями у спеціальне сховище. Після цього – отримують номер, за яким мають здавати протоколи. І останній, і як виявилось найдовший етап – дочекатися своєї черги. Знервовані, змерзлі та голодні члени дільничних комісій жаліються на дуже повільну роботу міської ТВК. З її представниками у людей з черги час від часу виникають словесні конфлікти. Люди, які не сплять уже другу добу бояться, що увесь процес може затягнутися на кілька днів.

Робота здебільшого затримується через помилки в оформленні протоколів: неправильне скріплення чи математичні невідповідності. Тож членів дільничних виборчих комісій відправляють на доопрацювання документів. Відповідно і черга не зменшується. Зневірені люди навіть пропонують свої способи організації процесу здачі протоколів. Втім, чи прислухаються до них – питання риторичне.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/pid-zaporizkoju-miskoju-tvk-zibralasja-velika-cherga-shho-vidbuvaietsja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pid-zaporizkoju-miskoju-tvk-zibralasja-velika-cherga-shho-vidbuvaietsja

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top