«VIP – палати для посадовців, махровий популізм та хаос в Україні»: Ігор Артюшенко про обіцянки Зеленського

Діяльність української влади та «голосні» обіцянки Володимира Зеленського, які він не виконав, саме таку тему підняли у прямому ефірі телеканалу «Прямий» 13 листопада.

До обговорення долучився голова територіальної організації партії «Європейська Солідарність» народний депутат України VIII скликання Ігор Артюшенко.

«Ніхто пана Володимира Зеленського за язика не тягнув, коли він обіцяв, що VIP – палат не буде. Так само щодо державних резиденцій та державних дач, які повинні були перетворити на сиротинці… Таких прикладів насправді безліч, і тут ми говоримо тоді про махровий популізм за який завжди настає відповідальність, бо неможна брехати людям», – сказав Ігор Артюшенко.

У ефірі народний депутат України VIII скликання зазначив, що найбільше його турбує хаос, який зараз відбувається в Україні через введення «карантину вихідного дня», а також висловлень міністра охорони здоров’я Максима Степанова стосовно торгової мережі «Епіцентрів».

«”Епіцентр” – це завдання бізнесу заробляти гроші, платить гідну заробітну плату та виплачувати податки. Тут питання до Степанова, коли був локдаун у весні магазин так само працював і чомусь він нічого не казав, то що змінилося?», – сказав голова територіальної організації партії «Європейська Солідарність».

Ігор Артюшенко наголосив, що зараз необхідно максимальну кількість коштів відправити до Фонду боротьби з коронавірусом для масового тестування населення. Оскільки воно є необхідним, щоб локалізувати інфекцію та встановлення моніторингу здоров’я громадян.

Сообщение «VIP – палати для посадовців, махровий популізм та хаос в Україні»: Ігор Артюшенко про обіцянки Зеленського появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/vip-palati-dlja-posadovciv-mahrovij-populizm-ta-haos-v-ukraini-igor-artjushenko-pro-obicjanki-zelenskogo.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top