На залізничному вокзалі на Запоріжжі відсутній перехід: дітям небезпечно ходити до школи (відео)

Мова йде про залізничний вокзал у Вільнянську на Запоріжжі. Вже неодноразово місцеві мешканці скаржились на те, що у них немає залізничного переходу, а там доволі часто ходять діти.

Вся справа у тому, що там є міст над залізничними коліями, але він занадто крутий та високий і дітям подекуди навіть небезпечно там переходити. Авто посту зазначив, що діти, які ходять до школи можуть бути в небезпеці з такими переходами. Втім, обирати доводиться між двох зол.

Все, що на даний момент є – стежинки, які витоптали люди. Статус переходу офіційно це місце не має, воно не забезпечене підходами та доріжками. Потяги доволі часто зупиняються просто на переході, через це іноді люди пролазять просто під составом. Там є сигнальне сповіщення, але на цьому плюси закінчуються, адже те в якому стані знаходиться «перехід» – людям важко назвати задовільний.

Відео: Олександр Жигарев

Відео опублікували в одній з місцевих груп у «Фейсбуці». Мешканці обурені, що влада повністю не реагує на скарги і впевнені, що наступні 5 років до наступних виборів про цю проблему знову заплющать очі.

Сообщение На залізничному вокзалі на Запоріжжі відсутній перехід: дітям небезпечно ходити до школи (відео) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaliznichnomu-vokzali-na-zaporizhzhi-vidsutnij-perehid-ditjam-nebezpechno-hoditi-do-shkoli-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top