На запорізькому курорті вирує негода, власники баз відпочинку звернулися за допомогою (фото)

Хвилі розмили берегову лінію та зруйнували бруківку на облаштованій цьогоріч набережній.

У Кирилівці через негоду, яка 5-у добу вирує на Запоріжжі, затопило пляжі та змило набережну. Десятки баз відпочинку знаходяться у воді, пошкоджено споруди та паркани. Найбільше постраждав курортний бізнес на вулиці Коса Пересип. Про це повідомили на порталі Кирилівської селищної ради.

Сильні хвилі змили набережну та опірні стінки на територіях баз відпочинку “Райдуга” та “Дикун”. Власники будівель звернулися до місцевої влади із проханням посприяти у відсипці території пляжів від моря, щоб протидіяти руйнуванню інфраструктури.

Приазовський Нацпарк, на території якого розташований курорт, виділить постраждалим від стихії базам піщано-черепашкову суміш, щоб насипати “новий берег”.

“Роботи з доставки та відсипання узбережжя будуть проведені за рахунок власників постраждалих баз відпочинку”, – повідомили у селищній раді.

Читайте також: Стало відомо про смерть молодої дівчини із Запоріжжя, яка з 2014 року допомагала українським військовим

Сообщение На запорізькому курорті вирує негода, власники баз відпочинку звернулися за допомогою (фото) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/obshhestvo/na-zaporizkomu-kurorti-viruie-negoda-vlasniki-baz-vidpochinku-zvernulisja-za-dopomogoju-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top