Водія, який на смерть збив пішохода у Запоріжжі та втік з місця ДТП – розшукали

Наразі проводяться експертизи, які мають встановити чи порушував водій правила дорожнього руху. 

У Запоріжжі правоохоронцям вдалося розшукати водія автомобіля “Hyundai ІХ55”, який збив пішохода та зник з місця ДТП. Затримати підозрюваного вдалося 14 грудня, повідомляють у прес-службі обласної прокуратури.

Встановили автівку та її власника завдяки характерним пошкодженням передньої частини транспортного засобу. Зараз проводяться експертизи, які мають встановити чи порушував водій ПДР та хто саме знаходився за кермом.

“Санкція статті (ч.2 ст.286 КК України – Ред.) за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років”, – вказано у повідомленні.

Нагадаємо, ДТП сталася 13 грудня по вулиці Перемоги, між 5-ю та 6-ю міськими лікарнями. Водій автомобіля “Нyundai” темно-червоного кольору збив чоловіка (віком близько 40 років) та покинув місце події. Відомо, що чоловік переходив дорогу в невстановленому місці. В результаті зіткнення він отримав серйозні травми та у вкрай важкому стані був госпіталізований до лікарні. 14 грудня постраждалий помер.

В мережі з’явилося відео смертельної ДТП. На відеозаписі видно, що автомобіль їхав з великою швидкістю. Удар був настільки сильним, що пішохода відкинуло на декілька метрів. Водій “Нyundai” спочатку почав гальмувати, а потім продовжив рух та втік з місця події.

Читайте також: Поліція шукає свідків ДТП, в якій загинула 5-річна дитина (фото)

Сообщение Водія, який на смерть збив пішохода у Запоріжжі та втік з місця ДТП – розшукали появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/vodija-jakij-na-smert-zbiv-pishohoda-u-zaporizhzhi-ta-vtik-z-miscja-dtp-rozshukali.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top