Діти співробітників «Запоріжсталі» отримають сучасні гаджети до новорічних свят

Подарунки для своїх дітей особисто обирали батьки

Традиційно до новорічних свят діти співробітників «Запоріжсталі» отримують подарунки. І цей рік не став винятком. По цехам вже розвезли пакунки з солодощами і роздали їх працівникам. Після робочої зміни вони понесуть яскраві подарункові коробочки з цукерками своїм дітям.

запоріжсталі

А працівників, у яких є маленькі діти, на «Запоріжсталі» дуже багато. Наприклад, у травильному відділенні цеху холодної прокатки №1 приблизно 70% персоналу мають дітей і вже отримали для них подарунки.

— Кожного року перед новорічними святами наші працівники отримують подарунки для своїх дітей. В основному, дарують те, що викликає дитячу радість — цукерки, солодощі, мандарини. Приблизно 70% персоналу нашого відділення — це люди, у яких є маленькі діти. І всі вони вже отримали подарунки, — розповів змінний майстер травильного відділення цеху холодної прокатки №1 Михайло Югов.

запоріжсталі

Раніше окрім солодких подарунків діти співробітників «Запоріжсталі» отримували квитки на новорічну виставу. Але у цьому році пандемія коронавірусу внесла свої корективи. Аби не наражати дітей на небезпеку, масових заходів та святкувань ні для них, ні для їхніх батьків не проводять.

— У мене є дві дочки. Одній з них 3 роки, а іншій 13. І вони обидві чекають, коли тато прийде з роботи та принесе солодкі подарунки. Для них це завжди маленьке свято, вони справді чекають їх. Раніше ще й всією сім’єю ходили на новорічні вистави. Квитки на них нам щороку дарував комбінат. Звичайно шкода, що у цьому році вистав не буде, але ми розуміємо, що це вимушені незручності для нашої ж безпеки. Сподіваюся, що у наступному році ситуація нормалізується і ми зможемо сходити на наші улюблені святкові заходи, — зазначив оператор поста управління травильного відділення цеху холодної прокатки №1 Віталій Цехович.

запоріжсталі

Проте відсутність святкових заходів керівництво комбінату вирішило компенсувати сучасними подарунками. Серед них новомодні іграшки, смарт-годинники, навушники і навіть 3D-ручки. Що саме комбінат подарує дитині могли обрати самі батьки.

— Щорічно моєму сину комбінат дарує солодкі подарунки. Звичайно, він їх дуже чекає. Приємно, що керівництво піклується про наших дітей. У цьому році на заводі ще й ініціювали придбання подарунків. Я обрав для свого сина 3D-ручку, бо він у мене дуже любить малювати. Сподіваюся, що цей подарунок його реально вразить, — зазначив оператор поста управління травильного відділення цеху холодної прокатки №1 Олександр Семенов.

запоріжсталі

Зазначимо, що солодкі подарунки від комбінату отримали не лише діти співробітників, а й вихованці підшефних закладів. Близько 600 подарунків вже передали вихованцям 4 дитячих будинків та інтернатів.

Читайте також: Комбінат «Запоріжсталь» прикрасили чарівними новорічними декораціями — фото

Фото автора

Сообщение Діти співробітників «Запоріжсталі» отримають сучасні гаджети до новорічних свят появились сначала на Индустриалка — новости Запорожья.

Источник: http://iz.com.ua/zaporoje/diti-spivrobitnikiv-zaporizhstali-otrimayut-suchasni-gadzheti-do-novorichnih-svyat

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top