Найкращі електрогрилі Тефаль

Tefal GC3050

Електрогриль з регулюючим термостатом 130/195/255°С стане надійним помічником у приготуванні страв зі скоринкою. Модель відрізняється простим і зрозумілим механічним керуванням і ребристою поверхнею, від якої залишаються характерні гриль-смужки. Гриль Tefal GC305012 зручно розкривається на 180 градусів, а робоча поверхня має антипригарне покриття, що запобігає прилипанню м’яса.

Tefal GC712 OptiGrill+

Особливістю моделі стала запатентована компанією-виробником технологія автоматичного визначення розмірів продукту. Завдяки цій функції гриль Tefal сам визначає оптимальну температуру для приготування. Також передбачене ручне регулювання температурного режиму: вибирайте один з чотирьох запропонованих або скористайтеся автоматичним. Модель відрізняється спеціальними датчиками, які дозволяють встановити ступінь прожарювання:

Pre-Heating (фіолетова) — прогрів;Start of cooking (синьо-зелена) — початок процесу;Rare (жовта) — стейк з кров’ю;Medium (помаранчева) — середнє прожарювання;

Well-done (червона) — повне прожарювання

Tefal GC451B Super Grill

Притискний електрогриль з механічним керуванням дозволяє готувати вдома ресторанні страви. Завдяки антипригарному покриттю робочих пластин м’ясо не буде приставати до поверхонь, а оскільки пластин дві, то страва рівномірно прожариться з обох сторін.

Tefal GC451B має зручну панель керування з кнопкою увімкнення/вимкнення і 4-позиційний термостат з можливістю ручного налаштування. Цифровий таймер з дисплеєм відображає заданий температурний режим, що дозволяє відстежувати ступінь готовності продукту.

Tefal OptiGrill Elite GC750830

Цей гриль не тільки потужний, але ще і стильний. Його чорний елегантний корпус змушує звернути на себе увагу. Двостороння конструкція гарантує, що страва з усіх боків прожаритися рівномірно. Усередині пристрою використовуються панелі з антипригарною поверхнею, тому м’ясо не буде прилипати і збереже ідеальну скоринку. Додатково модель має лоток для збору жиру і соку; пластини знімні, тому їх можна мити у посудомийній машинці.

Уже вибрали гриль, на якому ви будете готувати найсмачніші у світі страви? Тоді замовляйте на сайті stylus.ua за найвигіднішою ціною прямо зараз.

*партнерський матеріал

Источник: https://tv5.zp.ua/news/najkrashhi-elektrogrili-tefal/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=najkrashhi-elektrogrili-tefal

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top