На “сесії” Запорізької облради депутати заявили про фальсифікацію результатів голосування

Сьогодні в стінах ЗОР відбувається нелегітимна сесія, скликана самопроголошеним головою Запорізької обласної ради.

Раніше ми повідомляли, що на зборах зареєструвалися 45 депутатів, проте значна кількість депутатів від деяких фракцій принципово не реєструвались на зборах.

Відтак, після того, як народні обранці вирішили з’ясувати яким чином набралось 45 депутатів – вони закрили комп’ютери тих, хто не реєструвався. Після того, як порахували кількість – виявилось, що зареєстрованих депутатів всього 42, що не дозволяє продовжувати збори.

Депутати “‘Європейської Солідарності” принципово покинули свої місця, небажаючи брати участь у свавіллі на зборах. Після цього, там почали обирати заступників голови ЗОР.

Також, В. Боговін заявив, що він відкликає рішення проекту про складання повноважень депутатів від партії” Слуга народу”.

Ще вчора на сайті опублікували скандальний документ про те, що депутати за власним бажанням складають повноваження, але як виявилось вони і гадки про це не мали.

Сообщение На “сесії” Запорізької облради депутати заявили про фальсифікацію результатів голосування появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/na-sesii-zaporizkoi-oblradi-deputati-zajavili-pro-falsifikaciju-rezultativ-golosuvannja.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top