Експерт з Києва повідомив результат перевірки нового мосту в Запоріжжі (фото)

Павло Авдокушин заявив, що більшу частину недоліків на Балковому мості підрядник вже ліквідував.

24 грудня, у Запоріжжі урочисто відкрили споруду №3,4 та 5 – Балковий міст, який з’єднує Хортицький район та острів. На відкриття приїздив навіть сам президент
Володимир Зеленський. Очільнику держави демонстрували виконання робіт по облаштуванню мостового переходу через р. Старий Дніпро.

Цього ж дня один з мешканців міста вирішив прогулятися новобудовою та виявив недоробки. Відповідне відео опублікували в одному з місцевих телеграм каналів, де питання почали активно обговорювати містяни. Після суспільного резонансу Служба автомобільних доріг звернулася до незалежного інфраструктурного оглядача Павла Авдокушина з проханням провести перевірку.

Експерт зі столиці дав свою оцінку з приводу стану нового мосту. На своїй сторінці в Facebook Авдокушин зазначив, що на споруді працівники підрядної компанії ОНУР встановлюють відсутні кріплення. За його словами, більшу частину недоліків вже вирішили.

“Отже, інспекція проведена. На мосту виявлені бригади працівників ОНУР, що встановлюють відсутній кріплення. Більшу частину недоліків вже ліквідували”, – написав ревізор.

Моя думка як інженера: на перильних огорожах і відбійниках кріплення запроектовано з явним перебором. Особисто, вибірково, перевіряв надійність установки конструкцій, навалюючись своєю 100-кілограмової “тушкою”. Стоять, як влиті (конструкція,- Ред), – підсумував Павло Авдокушин.

Цікаво те, що вчора в Укравтодорі називали відкручені болти дезінформацією. Тепер не зовсім зрозуміло, хто все ж дезінформатор: незалежний експерт або чиновники Служби автомобільних доріг Запорізької області?

Фото: https://www.facebook.com/PavelAvdokushyn

Читайте також: Як міст у Запоріжжі на міцність перевіряли – фото, відео

Сообщение Експерт з Києва повідомив результат перевірки нового мосту в Запоріжжі (фото) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/ekspert-z-kiieva-povidomiv-rezultat-perevirki-novogo-mostu-v-zaporizhzhi-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top