“Укрзалізниця» має намір дозволити пускати в вагони за ксерокопіями документів

Про це в інтерв’ю на телеканалі “Україна 24” заявив глава компанії Володимир Жмак, повідомляє Діло.

“Ми зараз розглядаємо, і найближчим часом приймемо рішення про спрощення вимог до документів, що пред’являються пасажиром. Ми будемо говорити про те, що “Дія” працюватиме, ксерокопія документа теж буде достатньою підставою для допуску пасажира в вагон”, – сказав Жмак.

Він зазначив, що сьогодні на “Укрзалізниці” діють старі норми. Коли саме правила зміняться, очільник УЗ не уточнив. Крім цього, Жмак анонсував посилення контролю за дотриманням норм перевезення багажу.

“Зараз ми будемо приділяти більше уваги тому, щоб ці норми виконувалися. Тому що провезення неоплаченого багажу також завдає нам збитків“, – зазначив він.

Довідка: перевозити з собою в потязі можна багаж до 50 кг, щоб його розмір не перевищував 200 см за сумою 3-х вимірів (ширина, висота, довжина). При цьому, якщо сумка важча 36 кг – треба доплачувати. Але фактично це ніхто не перевіряв. Тепер можуть почати.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/ukrzaliznicja-maie-namir-dozvoliti-puskati-v-vagoni-za-kserokopijami-dokumentiv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ukrzaliznicja-maie-namir-dozvoliti-puskati-v-vagoni-za-kserokopijami-dokumentiv

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top