Освітню програму Метінвесту визнали найкращою

Редакція журналу провела голосування в рамках проекту «Агенти майбутнього. Топ-20 проектів, що змінюють Україну. За версією Глобального договору ООН в Україні». Група Метінвест з освітньою програмою Masters of Public Administration виявилася на першому місці. Програма розрахована для навчання муніципальних керівників європейського рівня, які будуть покращувати Маріуполь, Авдіївку, Запоріжжя, Кривий Ріг і Покровськ.

Нагадаємо, що в ході кампанії «Партнерство заради сталого розвитку» від Глобального договору ООН в Україні, міжнародне журі обрало кращих в категоріях «Суспільство», «Планета», «Економічний розвиток», «Світ» і «Подолання COVID-19».

Кейс Метінвесту виявився кращим у категорії «Економічний розвиток». Завдяки Masters of Public Administration Група Метінвест допомагає створювати нове покоління керівників муніципалітетів, які можуть ефективно керувати бюджетом, залучати інвестиції, покращувати і розвивати свої міста.

Незважаючи на те, що перша група закінчить навчання восени 2021 року, 20% слухачів вже отримали нові призначення.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/osvitnju-programu-metinvestu-viznali-najkrashhoju/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=osvitnju-programu-metinvestu-viznali-najkrashhoju

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top