Водій маршрутки, яка потрапила вчора в серйозну ДТП з постраждалими в Запоріжжі, захоплювався наркотиками – ЗМІ (ФОТО)

Також з’явилася інформація, що у 2018 році цей водій здійснив наїзд на велосипедиста на дамбі по пр. Соборному.

Нагадаємо, вчора ввечері, 1 лютого, в Дніпровському районі маршрутка №81, при невідомих обставинах, врізалася в електроопору. За попередньою інформацією в результаті ДТП постраждали пасажири. Людей медики “швидкої” госпіталізували до 5-ї міської лікарні. Свідки повідомляють, що водій маршрутного таксі втік з місця події.

Фото: hu_zp

Встановити особу водія вдалося швидко. Ним виявився 33-річний мешканець Запоріжжя Микола Пономар. Зараз чоловіка розшукують правоохоронці. В міському Telegram-каналі its_zp і місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що цей водій вже потрапляв в поле зору поліції.

Так в листопаді 2018 року на дамбі, що на пр. Соборному, чоловік скоїв наїзд на велосипедиста. Після проведення експертизи стало відомо, що водій керував маршруткою під дією наркотику “метадон”. Правоохоронці вилучили в нього посвідчення водія.

Фото: its_zp

За інформацією свідків вчорашньої ДТП, Пономар почав дивно себе поводити за кермом. Чоловік тер очі та майже засинав на дорозі. Постає питання: як фірма-перевізник дозволила водію в такому стані сідати за кермо та хто знову взяв Миколу на роботу після виявлення в його крові наркотиків?

Чекаємо офіційний коментар поліції. 

Читайте також: На автошляху Запоріжжя-Дніпро зіткнулися дві вантажівки: є постраждалий (ФОТО)

Сообщение Водій маршрутки, яка потрапила вчора в серйозну ДТП з постраждалими в Запоріжжі, захоплювався наркотиками – ЗМІ (ФОТО) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/vodij-marshrutki-jaka-potrapila-vchora-v-serjoznu-dtp-z-postrazhdalimi-v-zaporizhzhi-zahopljuvavsja-narkotikami-zmi-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top