Стали відомі нові подробиці ДТП з маршруткою в Запоріжжі (ВІДЕО)

Одна з пасажирок маршрутного таксі повідомила, що водій спочатку намагався допомогти пасажирам, але потім втік після розмови по телефону. 

Запоріжець Станіслав Скалозуб став свідком наслідків ДТП, яка сталася вчора ввечері, 1 лютого, недалеко від нового житлового комплексу в Дніпровському районі. Чоловік зняв стрім та опублікував його на своїй сторінці в Facebook.

За словами Скалозуба, пасажири маршрутки отримали травми різного ступеня тяжкості. Одна жінка розбила голову, інша – губу, у більшості людей розбиті носи, присутні тілесні подряпини. Людей госпіталізували “швидкими” до лікарень, на місці працювали рятувальники.

Дівчина, яка знаходилася в салоні маршрутного таксі розповіла, що водій спочатку хотів допомогти людям, навіть цікавився хто саме постраждав та дізнавався про стан людей. Пізніше Микола почав говорити з кимось по телефону і зник.

Через які обставини сталася ДТП містянка не знає. Однак, за її словами, водій вказав, що його “підрізав” інший автомобіль.

“Я вже бачила, коли сам удар стався. Водій сказав, що хтось його підрізав й він об’їжджав”, – каже пасажирка.

Нагадаємо, водій маршрутки №81 не впорався з керуванням авто і врізався в стовп. Удар був такої сили, що електроопора, в яку врізався мікроавтобус, сильно завалилася на бік. Передня частина транспортного засобу отримала сильні пошкодження. За попередньою інформацією в результаті ДТП постраждали 13 пасажирів. Людей медики “швидкої” госпіталізували до 5-ї міської лікарні. Свідки повідомляють, що водій маршрутного таксі втік з місця події. Напередодні чоловік дивно себе поводив за кермом. Вінтер очі та майже засинав на дорозі.

Встановити особу водія вдалося швидко. Ним виявився мешканець Запоріжжя 1987 р.н. Микола Пономар. Зараз чоловіка розшукують правоохоронці. Якщо ви знаєте про його місце знаходження, телефонуйте “102”!

В міському Telegram-каналі its_zp і місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що цей водій вже потрапляв в поле зору поліції. Так в листопаді 2018 року на дамбі, що на пр. Соборному, чоловік скоїв наїзд на велосипедиста. Після проведення експертизи стало відомо, що водій керував маршруткою під дією наркотику “метадон”. Правоохоронці вилучили в нього посвідчення водія.

Читайте також: Безвісти зниклу в Запоріжжі жінку, яка страждала втратою пам’яті знайшли мертвою

Сообщение Стали відомі нові подробиці ДТП з маршруткою в Запоріжжі (ВІДЕО) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/stali-vidomi-novi-podrobici-dtp-z-marshrutkoju-v-zaporizhzhi-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top