Кожен 7-й об’єкт, який перевірений, має порушення: на Запоріжжі перевірили стан протипожежної безпеки

Сьогодні, 9 лютого голова Запорізької області провів нараду з очільниками усіх міст області, щодо стану протипожежної безпеки в комунальних закладах та установах.

У нас кожен 7-й об’єкт, який перевірений, має порушення і приписи щодо правил протипожежного захисту, та є небезпечним для перебування людей.

Ситуація в обласній інфекційній лікарні показала, що жоден об’єкт соціальної сфери області не убезпечений від повторення подібних трагедій. Це жорсткий і болючий урок. Робимо висновки і діємо…Всі, абсолютно всі заклади і установи, без виключення, перевіряємо на предмет протипожежної безпеки. Застарілі і недіючі системи протипожежної безпеки негайно мають бути замінені. Як діяти в умовах пожежі має стати «Отче наш» для кожного працівника», – прокоментував результати зустрічі Олександр Старух.

За результатами наради мають біти усунені усі порушення протипожежної безпеки. Ті з приписів, що не потребують значних коштів, мають бути усунені негайно. Крім цього будуть організовані навчання для працівників усіх закладів та установ, про правила поведінки під час пожежі.

Читайте також: Відома запорізька спортсменка досі чекає на обіцяну квартиру

Сообщение Кожен 7-й об’єкт, який перевірений, має порушення: на Запоріжжі перевірили стан протипожежної безпеки появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/kozhen-7-j-ob-iekt-jakij-perevirenij-maie-porushennja-na-zaporizhzhi-perevirili-stan-protipozhezhnoi-bezpeki.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top