У Запоріжжі найптотужніший плавкран Європи продовжує будувати вантовий міст – ФОТОРЕПОРТАЖ

Вантовий міст буде одним з найвищих в Україні, адже висота пілонів, які його триматимуть – 166 метрів. 

Наразі продовжується будівництво верхової частини вантового мосту (спорудах № 9 та 10). Нові фотографії з будівельного майданчика опублікувала Служба автомобільних доріг області та підрядна компанія «Onur Taahhut» на своїй сторінці в Facebook.

Плавкран монтує тимчасові опори і транспортує прольоти до споруди. На місці працюють співробітники підрядної турецької компанії “Onur Taahhut“, екіпаж плавкрану та техніка.

Фото: zp.ukravtodor.gov.ua

Фото: fb/onurgroup.ua

Маршрут, який долає кран з Кривої бухти до споруди №4 і 10 – становить 6 км по річці Дніпро. Всього “Zakhariy” має транспортувати 6 секцій прогонової споруди, загальною масою 4 334 т.

Читайте також: Відомий інфраструктурний оглядач продемонстрував хід будівництва нового мосту в Запоріжжі з травня 2020 року (ВІДЕО)

Сообщение У Запоріжжі найптотужніший плавкран Європи продовжує будувати вантовий міст – ФОТОРЕПОРТАЖ появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-najptotuzhnishij-plavkran-ievropi-prodovzhuie-buduvati-vantovij-mist-fotoreportazh.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top