У Запоріжжі спортивний магазин, на який наклали санкції, продовжує працювати

Володимир Зеленський з ініціативи РНБО видав указ, щодо введення санкцій, під які потрпапила і мережа популярних спортивних магазинів «Спормастер».

Обмеження наклали на компанію Sportmaster Operations Pte. Ltd, яка володіє 99% мережі в Україні. Санкції щодо компанії будуть діяти наступні 3 роки. Вони передбачають повну заборону діяльності мережі в Україні.

В Запоріжжі є лише один магазин “Спортмастер”. який знаходиться в ТЦ “Лахті” на проспекті Соборному, 146. Ми вже повідомляли, що на сайті магазину наразі немає інформації, щодо його закриття.

Журналісти «Форпост» зателефонували за єдиним вказаним номером мережі  і нам повідомили, що абсолютно всі магазини продовжують працювати. Це стосується і запорізьких, і тих, які знаходяться в інших містах. Тим більше, що жодної інформації відносно закриття мережі від керівництва не поступало. Наразі даних, щодо терміну закриття та чи буде воно взагалі немає.

Читайте також: В Запоріжжі сквер, який минулого року відремонтували більш ніж за 20 мільйонів гривень, почав руйнуватися

Сообщение У Запоріжжі спортивний магазин, на який наклали санкції, продовжує працювати появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-sportivnij-magazin-na-jakij-naklali-sankcii-prodovzhuie-pracjuvati.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top