18-річного запоріжця, що застрелив свого товариша, взяли під варту

Суд розглядав справу, у якій 18-річний місцевий мешканець вбив свого товариша пострілом з вогнепальної зброї. Прокуратура вимагала для підозрюваного арешту, коли адвокати підсудного посилалися на те, що сукупності передумов для такого жорстокого запобіжного заходу немає.

Втім, суд задовольнив прохання саме прокуратури, і обвинувачованого взяли під варту до 19 квітня.

Як повідомляють у прес-службі Шевченківського районного суду у м. Запоріжжя, де і проходив розгляд справи, з’ясувалося, що підозрюваний навмисно стріляв у свого товариша, на грунті раптово виниклої неприязні, що виникла між хлопцями.

Нагадаємо, вбивство сталося 19 лютого у Шевченківському районі. 18-річний хлопець буцімто випадково зробив постріли у свого 19-річного товариша. Зброю хлопець заховав під балконом багатоповерхівки, де і сталося вбивство, та намагався втекти. Але потім самостійно звернувся до поліції з заявою про випадок та зізнанням у своїй провині.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/18-richnogo-zaporizhcja-shho-zastreliv-svogo-tovarisha-vzjali-pid-vartu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=18-richnogo-zaporizhcja-shho-zastreliv-svogo-tovarisha-vzjali-pid-vartu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top