2 мільйони 750 тисяч заплатять за ремонт тротуарів в одному з районів Запоріжжя 

Поточний ремонт тротуарів фірма-переможець має виконати у Заводському районі до 30 липня 2021 року. 

Першого березня у системі держзакупівель Prozorro оголосили тендер на проведення поточного ремонту тротуарів у Заводському районі міста. Замовником виступила районна адміністрація Запорізької міськради по Заводському району. Загальна площа, на якій мають виконати необхідні роботи, складає 3, 655 м2. Підрядник має отримати за це 2 мільйони 750 тисяч гривень.

Згідно інформації в тендерній документації, реконструювати тротуари будуть на шести вулицях в Заводському районі. Підрядка компанія має організувати дорожній рух на період проведення робіт і облаштувати ділянки сигнальною стрічкою та попереджувальними дорожніми знаками.

У специфікації прорахували точний сумарний об’єм робіт:

Завершити роботи підрядна компанія має не пізніше 30 липня 2021 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій призначений на 17 березня. Аукціон з визначення переможця має відбутися 18 березня.

Нагадаємо, на вулицях у двох районах Запоріжжя проведуть ямковий ремонт майже за 3 мільйони.

Читайте також: На автомагістралі в Запорізькій області проведуть ремонт і встановлять системи моніторингу за 16 мільйонів 

Сообщение 2 мільйони 750 тисяч заплатять за ремонт тротуарів в одному з районів Запоріжжя  появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/2-miljoni-750-tisjach-zaplatjat-za-remont-trotuariv-v-odnomu-z-rajoniv-zaporizhzhja.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top