Стали відомі нові подробиці моторошного вбивства 7-річної Марійки Борисової на Херсонщині

Машу Борисову вбили в день її зникнення, 7 березня. Такий висновок надали судмедексперти, після розтину тіла жертви. Востаннє дитину бачили на автобусній зупинці. Там вона очікувала на тата з подарунком. 

4 доби вся Україна розшукувала 7-річну Марію Борисову, яка зникла на Херсонщині в селі Щасливе увечері 7 березня. Помітивши, що дитини немає, мати кинулася на пошуки, а за кілька годин викликала поліцію. Свою допомогу надавали також волонтери і нацгвардійці.

У пошуках використовували квадрокоптери та тепловізори. Кілька разів правоохоронці перевіряли Північно-Кримський канал, що проходить неподалік села, в радіусі 40 кілометрів. Для глибоких місць залучили катер з ехолотом, проте дитини ніде не було. Загалом пошукові групи прочесали територію у радіусі 50 кілометрів.

На жаль, 11 березня дівчинку знайшли мертвою. Малечу задушили та згвалтували, а тіло залишили у мішку в напівзруйнованому сараї. Водночас волонтери неодноразово прочісували цю територію, а тому є підозри, що тіло дівчинки могли підкинути.

Фото: tsn.ua
Дівчинку востеннє бачили на автобусній зупинці, де вона чекала на батька з подарунками

Журналістам ТСН місцеві мешканці розповіли, що востаннє бачили дівчинку на автобусній зупинці недалеко від будинку. Діти, які гралися з нею, розповіли, що Марійка дуже хотіла зустріти тата з роботи, бо чекала від нього подарунок на 8 березня. В цей час через село проходило два рейсових автобуси. Водіїв опитали, але дівчинки вони не бачили. Селяни припускали, що її могли викрасти машиною.

Під час пошуків службовий собака взяв слід дитини, але біля автобусної зупинки – загубив його. На думку правоохоронців, Марія могла сісти в авто чи маршрутку.

Перевіряли родичів на поліграфі

Щоб розшукати дитину, слідчі навіть застосували детектор брехні. За допомогою пристрою вони опитали деяких мешканців села та близьких родичів загиблої.

Зазначимо, що родина дівчинки стоїть на обліку як така, що потрапила в складні життєві обставини. Подружжя розлучилося, а Марійка з її 10-річним братом залишилися з мамою. Коли чоловік приїхав з роботи навідати дітей, його доньку вже розшукували.

“Мати перебивається тимчасовими заробітками: копає городи, садить картоплю, овочі, потім викопує. Батько Маші також на тимчасових підробітках. Колись тут був колгосп-мільйонер, а зараз уже село збідніло, хто міг – поїхав, залишилися такі ось люди. Але я б не сказав, що мати за дітьми не дивилася. І Маша, і її брат ходять у школу, чисті, акуратні, не голодують”, – сказав у коментарі OBOZREVATEL місцевий житель Микола.

Фото: ГУ МВС у Херсонській області
Які версії розглядає поліція

За інформацією начальника слідчого управління ГУНП у Херсонській області Миколи Вербицького, до моменту початку пошуків, семирічна дівчинка вже була мертвою. Такий висновок правоохоронці отримали від судмедекспертів, після розтину тіла жертви. Фахівці заявили, що смерть неповнолітньої настала від механічної асфіксії (удушення). Підтвердилися також підозри про те, що її зґвалтували.

Зараз слідчі встановлюють, де протягом чотирьох днів ховали тіло дитини і хто транспортував його до недобудованого сараю. Поліцейські не розкривають додаткових деталей, щоб не зашкодити слідству, але відпрацьовують кілька версій.

дитина могла сама піти з дому;
стосовно дівчинки могли вчинити злочин у селі;
її могли викрасти із зупинки.

Втім, стало відомо, що вбивцю Марії Борисової шукають у рідному селі. Правоохоронці допитують підозрюваних, декого повторно. Є інформація, що серед них і близькі друзі родини. У поліції жодних офіційних коментарів не дають.

Фото: tsn.ua

Читайте також: На Запоріжжі маля померло за загадкових умов в антисанітарії

Сообщение Стали відомі нові подробиці моторошного вбивства 7-річної Марійки Борисової на Херсонщині появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/stali-vidomi-novi-podrobici-motoroshnogo-vbivstva-7-richnoi-marijki-borisovoi-na-hersonshhini.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top