Мати запорізького хлопчика з рідкісною пухлиною мозку, продає картини задля лікування сина

Юлія Бойченко захоплюється різноманітною творчістю: малює картини за номерами, займається алмазною мозаікою,бісером та вишивкою. Через дороговартісне лікування сина Андрія почала продавати свої картини та декоративні подушки через інтернет, щоб хоч трохи заробити та врятувати життя своїй дитині. Ми пропонуємо нашим читачам доєднатися та допомогти родині, придбавши одну з картин, або просто переказавши кошти на лікування Андрія.

Біда в родину прийшла як грім серед ясного неба. Ще вчора Андрій був жвавою дитиною, навчався у восьмому класі, брав участь в усіх шкільних олімпіадах, займав перші місця, отримував похвальні листи та був гордістю батьків та школи. В березні 2020 року хлопчик почав жалітися на головні болі. Сім’я пішла по лікарях, та чула у відповідь, що дитина просто лінується ходити до школи. Аж поки все ж таки не дали направлення на МРТ головного мозку. Там в дитини виявили величезну пухлину…

Коли в березні 2020 р. дізналися про свою біду, нас на швидкій транспортували в інститут ім.Ромаданова, м. Київ, де дитині провели складну операцію з видалення пухлини. Операція тривала вісім годин, в ній брала участь не одна бригада хірургів. Хочеться відзначити, що в Україні в інституті ім.Ромаданова проводять найскладніші операції, витягуючи дітей буквально з того світу. Як нам сказав хірург, він (Андрій ред.) і був однією ногою на тому світі, а інший на цьому. Чудовий хірург і людина Свист А.А., коли ми на швидкій приїхали, ми в прямому сенсі вбігли у відділення. Свист Андрій Олексійович, відразу ж зібрав консиліум, де обговорювався хід операції і призначена була дата. Операція пройшла успішно. Але як показав результат гістології, пухлина виявилася злоякісною. Дитині в інституті Рака призначили лікування. Він пройшов шість блоків хіміотерапії і 30 сеансів променевої терапії в Охматдит. Після кожних двох блоків проходили обстеження. Динаміка лікування була позитивна. Після променевої терапії через місяць пройшли обстеження голови і всього хребта. На МРТ показало пухлину в голові зліва. У січні 2021 дитині зробили ще операцію. Зараз проходимо хіміотерапію. Вже пройшли два блоки, попереду ще сім блоків і променева терапія. Як показав результат гістології пухлина дуже рідкісна, зараз відправили зразок її, щоб провести аналіз на молекулярно-генетичному рівні.



Зараз Андрій продовжує вчитись дистанційно, не дивлячись на хворобу, відправляє завдання вчителям. навіть брав участь в онлайн олімпіаді з англійської мови. Хлопець вірить в своє одужання та мріє про собаку породи Бігль.

Юлія Бойкова завжди захоплювалась творчістю, багато що вміє робити своїми руками. Коли Андрій захворів, одна з подруг запропонувала виставити деякі Юліни роботи на продаж. Це не дуже великі гроші, але для сім’ї у скрутному становищі це величезна допомога. Ми наводимо приклади робіт жінки, більш детально можна дізнатися зв’язавшись з Юлією через мережу Фейсбук.

Якщо ж ви маєте бажання просто допомогти цій неймовірній родині грошима, то зробити це можна перевівши допомогу на картку 4149 4991 3660 9128 Юлія Бойченко.

Читайте також: У Запоріжжі суд поновив у роботі завгоспа лікарні, в якій стався вибух

Сообщение Мати запорізького хлопчика з рідкісною пухлиною мозку, продає картини задля лікування сина появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/mati-zaporizkogo-hlopchika-z-ridkisnoju-puhlinoju-mozku-prodaie-kartini-zadlja-likuvannja-sina.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top