Запоріжці демонструють всю “якість” перевезень пасажирів у міському транспорті (ВІДЕО)

Містяни не розуміють: чому планують підвищити проїзд, коли автобуси й маршрутні таксі знаходяться в жахливому технічному стані.

Якість перевезень мешканців Запоріжжя в міському транспорті з кожним роком стає все гіршою. Люди обурені, що міська влада укладає договори з перевізниками, маршрутні таксі яких не пристосовані для належного перевезення пасажирів. Спочатку містяни змушені годинами стояти в чергах на зупинках, а потім пересуватися в транспортних засобах, стан яких не відповідає нормам.

Чергове відео зсередини одного з міських автобусів опублікував мешканець Запоріжжя raybansot у своєму Instagram-акаунті.

На записі видно, що салон транспортного засобу знаходиться в жахливому технічному стані. Сидіння незакріплені, а підлогу вже “з’їла” пітінгова корозія. Автоперевізник, вочевидь, шкодує грошей на болти, а містяни змушені “стрибати” на кожній ямі на дорозі.

Читайте також: 11 квітня в Запоріжжі можуть обмежити рух транспорту

Сообщение Запоріжці демонструють всю “якість” перевезень пасажирів у міському транспорті (ВІДЕО) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/zaporizhci-demonstrujut-vsju-jakist-perevezen-pasazhiriv-u-miskomu-transporti-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top