Виготовлено з любов’ю: як у Запоріжжі подружжя виробляє крафтові ковбасні делікатеси

У Запоріжжя Наталія і Ярослав переїхали з Дрогобича, і про фірмовий смак справжньої ковбаси знають не з чуток. Почалася сімейна справа наприкінці 2016-го, просто зі спроби приготувати домашні смаколики дітям. Ну, а далі ковбаси скуштували друзі, колеги, знайомі… і не залишили подружжю вибору: «треба починати родинний бізнес».

На сьогодні родина Мотричів пропонує 25 найменувань крафтової продукції. Гурманам є чим поласувати. Маючи невелике виробництво і пораючись на ньому вдвох, подружжя Мотричів планує розвивати і надалі власну справу – йдеться про технологічну складову і про рецептуру. Досягати нових цілей налаштовані рішуче, хоча і готові до труднощів.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/vigotovleno-z-ljubov-ju-jak-u-zaporizhzhi-podruzhzhja-virobljaie-kraftovi-kovbasni-virobi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vigotovleno-z-ljubov-ju-jak-u-zaporizhzhi-podruzhzhja-virobljaie-kraftovi-kovbasni-virobi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top