Суд поставив крапку у справі між запоріжанкою та мексиканцем, які судилися за дитину

Запоріжанка Яна Чистякова відстояла своє право виховувати доньку в Україні.

Вже більше двох років тривають судові засідання між запоріжанкою Яною Чистяковою та її колишнім чоловіком-мексиканцем Сото Тревино Карлосом Эдуардо. Колишнє подружжя судилося через спільну доньку Мішель.

Історія Яни знайома багатьом запоріжцям. Жінка вийшла заміж за мексиканця, який дуже гарно до неї залицявся. Тож повіривши в казку, вона поїхала з ним до Мексики. Там на неї чатував жах. Чоловік взагалі не звертав на неї уваги, ніяк не піклувався і відносився, як до інкубатору. Яна пішла від чоловіка, але він не давав їй спокою, вимагаючи віддати йому їхню спільну доньку Мішель. Через це колишнє подружжя дуже довго судилося. Суд погоджувався віддати дівчинку до Мексики, але Яна не втрачала надії, і от нарешті 10 січня 2020 року Орджонікідзевський суд міста Запоріжжя виніс вирок на її користь — залишити дитину разом із матір’ю. Мексиканець звернувся до Апеляційного суду Запоріжжя із заявою анулювати вирок суду попередньої інстанції. Та Апеляційний суд прохання громадянина іншої держави не задовільнив і захистив права мами-українки. Тепер Мішель буде жити в Запоріжжі разом з мамою без усіляких загроз.

Читайте також: Виховательці запорізького дитсадка, в якому дитина випала з вікна, повідомлено про підозру

Источник: https://forpost.media/novosti/sud-postavyv-krapku-u-spravi-mizh-zaporizhankoiu-ta-meksykantsem-iaki-sudylysia-za-dytynu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top