Науковий потенціал: що розробляють у вишах Запорізького регіону та як це може допомогти людям

«Роль наукового потенціалу для здійснення сталого регіонального розвитку» – такою стала тема круглого столу, який провели в обласній раді напередодні Дня науки. Керівники вишів поділилися власними напрацюваннями та розробками. Так, Запорізький національний університет має проекти, які успішно втілені в життя і можуть ефективно використовуватися в роботі комунальних закладів. Наукові проекти, життєво важливі не лише для запоріжців, розробляють і фахівці медичної галузі.

Наукові ініціативи вишів потребують не тільки інтелектуальних ресурсів, а й відповідного фінансування. І кошти ці значно перевищують можливості бюджетів усіх рівнів, наголошують фахівці. Сьогодні розробляється Стратегія залучення інвестицій в Запорізьку область. І ті напрацювання, які є, мають пройти експертизу.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/naukovij-potencial-shho-rozrobljajut-u-vishah-zaporizkogo-regionu-ta-jak-ce-mozhe-dopomogti-ljudjam/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=naukovij-potencial-shho-rozrobljajut-u-vishah-zaporizkogo-regionu-ta-jak-ce-mozhe-dopomogti-ljudjam

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top