Стан дівчинки, яку на Запоріжжі вкусила гадюка покращується

У Запоріжжі медики прооперували шестирічну Софію, яку 2 травня в Енергодарі вкусила гадюка. Хірург видалив гангрену і зробив пластику, пришив шматок шкіри, щоб пальчик отримав природну форму. Про це журналістам Regionnews розповіла мама потерпілої.

Нагадаємо, під час сімейного відпочинку, діти бавилися та помітили гадюку, шестирічна Софійка наважилася доторкнутися до змії, а та її вкусила. Дорослі поралися біля палаток, а діти гралися осторонь. Дитину відвезли до місцевої лікарні. В Енергодарі відмовилися колоти вакцину, пояснюючи що її в лікарні немає. Пізніше з’ясувалося, що вакцина за документами була, але її чомусь не вкололи пацієнтці. Зволікання лікарів призвело до того, що дівчинка вже третій тиждень знаходиться в лікарні. У Запоріжжі, в обласній дитячій лікарні необхідну вакцину вкололи, але цього вже було не досить.

Нині сім’я дівчинки звернулася до прокуратури з проханням розібратися в ситуації, адже якщо вакцина насправді була, але це приховали, то мусить бути пояснення чому це зробили. Або якщо вакцини насправді немає, але по документах вона в лікарні є, тоді виникає запитання, куди діли ампулу.

Також читайте: На Запоріжжі розшукують чоловіка

Источник: https://forpost.media/novosti/stan-divchynky-iaku-na-zaporizhzhi-vkusyla-hadiuka-pokrashchuietsia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top